Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΘΑΥΜΑ --Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ!!!!!!!

Αγία Ηγουμένη Ευγενία,
Αυτό είναι το δεύτερο γράμμα που σας γράφω. Η διαφορά είναι πως σε αυτή την επιστολή μου θέλω να εκφράσω τη μεγάλη τιμή και την μεγάλη χαρά που νοιώθω για το πολύ μεγάλο θαύμα που έγινε στο σύζυγό μου Ιωάννη. Η ευγνωμοσύνη μου και η ευλάβεια απέναντι στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη είναι απέραντη. Μέσα από τα βάθη της ψυχής μας ο σύζυγός μου και εγώ θέλουμε να Τους ευχαριστήσουμε για το τόσο μεγάλο, για το ανεκτίμητης αξίας θαύμα που μας έκαναν. Είναι χρέος μας να το πούμε σε όλο τον κόσμο , όπως και κάνουμε στους γνωστούς μας. Αλλά είναι υποχρέωση μας να το γνωστοποιήσουμε και σε εσάς Αγία Ηγουμένη.
Στις 28-09-2005 ήλθαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο σύζυγος μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο σπόνδυλο. Η στεναχώρια μας πολύ μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή πίστευα πως όλα θα πάνε καλά και θα γιατρευτεί. Κάθε μέρα ζητούσαμε την βοήθεια του Αγίου Ραφαήλ και είχαμε τάξει να έλθουμε στο Μοναστήρι σας στη Μυτιλήνη να προσκυνήσουμε.
Τον Ιανουάριο του 2006 έκανε αξονική για να δούμε την πορεία της ασθένειας. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο καρκίνος ήταν στάσιμος στον πνεύμονα, ενώ στο σπόνδυλο είχε σκληρύνει. Έτσι λοιπόν ο γιατρός έκρινε πως έπρεπε να σταματήσει τη θεραπεία για να ξεκουραστεί ο οργανισμός του. Κάθε μέρα έπινε Αγίασμα των Αγίων και τον σταύρωνα με λαδάκι.
Έπειτα από 2 μήνες έπρεπε να ξανακάνει αξονική. Αυτή τη φορά τα αποτελέσματα ήταν άσχημα. Ο καρκίνος στο ίδιο σημείο είχε αυξηθεί. Ο αιματοκρίτης του και τα αιμοπετάλια ήταν χαμηλά κουραζόταν εύκολα και όταν κατάπινε τον ενοχλούσε ο οισοφάγος και με δυσκολία έτρωγε, ακόμα και τις μαλακές τροφές. Έκανε όμως κουράγιο και κατάφερε να πετάξουμε για Μυτιλήνη.
Γεμάτοι χαρά και συγκίνηση ανεβήκαμε στην Ιερά Μονή σας. Ήταν τόσο ήσυχα και γαλήνια εκεί, νοιώθαμε άλλοι άνθρωποι. Προσκυνήσαμε με δέος τα χαριτόβρυτα Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης ζητώντας με πόνο το έλεος Τους. Αγοράσαμε πολλά από τα υπέροχα βιβλία σας Αγία Ηγουμένη, τα οποία αρχίσαμε να διαβάζουμε μόλις πήγαμε στο ξενοδοχείο και τα οποία δυνάμωσαν την πίστη μας, τόνωσαν το ηθικό μας, μας έδωσαν δύναμη και ελπίδα.
Από την πρώτη ημέρα ένοιωθα να γίνεται το θαύμα, αφού ο σύζυγός μου έφαγε χωρίς να έχει καμμία ενόχληση και μάλιστα ψάρια. Πέντε μέρες μείναμε κοντά σας και κάθε μέρα ανεβαίναμε και προσκυνούσαμε τους Αγίους. Τα μεσημέρια, λίγο πριν ξαπλώσει, έβηχε και έβγαζε κομμάτια από σκοτωμένο αίμα, μαύρα και καφέ κομματάκια. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν το μεγάλο θαύμα που του έκανε ο Άγιος Ραφαήλ και ξερρίζωνε τον καρκίνο από μέσα του.
Μια μέρα πριν φύγουμε, ο σύζυγός μου μίλησε μαζί σας Αγία Ηγουμένη και πήρε πολύ κουράγιο, ψυχική ηρεμία και δύναμη. Τον ενισχύσατε πολύ με την ειλικρινή αγάπη σας, ένοιωσε να μοιράζεται μαζί σας τον πόνο του. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας στην Κατερίνη, έκανε καινούρια αξονική. Την προηγούμενη ημέρα μίλησε μαζί σας Αγία Ηγουμένη ζητώντας την Προσευχή σας προς τους Αγίους. Την ώρα της αξονικής κρατούσε μια μικρή εικονίτσα των Αγίων στα χέρια του και εγώ από έξω κρατούσα ένα βιβλίο σας Αγία Ηγουμένη και προσευχόμουν. Τα αποτελέσματα θα τα μαθαίναμε την επόμενη μέρα.
Το μεσημέρι της άλλης μέρας μας τηλεφώνησε ο γιατρός πολύ χαρούμενος και μας είπε πως ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί τελείως, η αξονική ήταν πεντακάθαρη. Οι γιατροί κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν την εξέταση με μεγάλη έκπληξη. Μόνο με θαύμα μπορούσε να εξηγηθεί το αποτέλεσμα επιστημονικώς δεν στεκόταν. Η χαρά μας δεν περιγράφεται, όλη την ημέρα κλαίγαμε από ευτυχία και ευχαριστούσαμε μέσα από την καρδιά μας το Θεό και τους θαυματουργούς Του Αγίους που μας χάρισαν αυτή την ανέλπιστη χαρά. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, χίλια ευχαριστώ.
Επαναληπτική αξονική θα έκανε σε 2 μήνες. Την παραμονή επικοινώνησα μαζί σας Αγία Ηγουμένη και ζήτησα την προσευχή σας. Τα αποτελέσματα ήταν πεντακάθαρα, ο σύζυγός μου είναι τελείως καλά.
Ευχαριστώ και εσάς πολυαγαπημένη μου Αγία Ηγουμένη που σταθήκατε τόσο κοντά μας με την αγάπη σας και τη θερμή προσευχή σας στους Αγίους. Όταν μιλώ μαζί σας στο τηλέφωνο Αγία Μητέρα, αισθάνομαι ότι ξαναγεννιέμαι, σας ακούω με μεγάλη συγκίνηση και θέλω να μιλώ για ώρες μαζί σας, είστε τόσο καλή. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τάξαμε να έρθουμε και πάλι στην Ιερά Μονή σας στη Μυτιλήνη, να εκφράσουμε και από κοντά τις ευχαριστίες μας στους θαυματουργούς Αγίους.
Ο Θεός να σας διατηρεί γερή και δυνατή, η Παρουσία σας είναι για μας ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει. Τα συγκλονιστικά βιβλία σας Αγία Ηγουμένη μας γεμίζουν ελπίδα, μας χαρίζουν ευτυχία, τονώνουν την πίστη μας στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και σστους Αγίους Του. Εκεί στο ακριτικό νησί μας Αγία Μητέρα, είστε ο Φάρος που στέκεστε ακλόνητη στα κύματα, γεμάτη δύναμη και διώχνετε μακρυά μας, κάθε πόνο, κάθε δυστυχία. Σας χρειαζόμαστε, είστε για όλους μας απαραίτητη.
Σας ευγνωμονούμε.
Με απέραντη αγάπη σας φιλώ το χέρι
Δ.Ζ.-Κ.
Κατερίνη
(Από το βιβλίο της Ηγουμένης Ευγενίας Κλειδαρά «Νέα Θαύματα Του Αγίου Ραφαήλ» τόμος 64ος )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου